PRALINES
De reden dat Joppe en Leen met een eigen zaak begonnen zijn, zijn hun signature pralines! Met een variatie aan kleuren en smaken zijn ze hun topproduct!
BREEKCHOCOLADE
Er is toch zo goed als niets leuker dan een stuk chocolade in stukken breken. Met onze breekchocolade kan je jezelf volledig laten gaan!
PRALINES
Het paradepaardje van Elle Chocolates
Net zoals al onze creaties die het hele jaar door beschikbaar zijn, gebruiken we ook voor onze pralines enkel de beste chocolade en verse kwaliteitsvolle ingrediënten.
Om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen gebruiken we GEEN bewaarmiddelen, maken we meermaals per week verse pralines. Op een temperatuur tussen 15 en 18°C kan u onze pralines tot 3 weken bewaren. Als u bij uw volgende aankoop uw luxe pralinedoos meebrengt, wordt deze terug voor u gevuld en ontvangt u daarbovenop nog een extra korting! Dit is niet enkel voordelig voor u, maar ook voor het milieu.
Volle gezouten karamel aangevuld met een koekje verrijkt met zwarte peper. De meest onder- gewaardeerde kruiden.
Allergenen
MELK - SOJA - TARWE
Licht bittere pompelmoes gelei aangevuld met frisse limoncello ganache.
Allergenen
MELK - SOJA ALCOHOL
Braambes gelei aangevuld met een cheesecake ganache en een koekje onderaan.
Allergenen
MELK - SOJA - TARWE
Simpele karamel aangevuld met rijke pecan praliné.
Allergenen
MELK - SOJA - PECAN
Luchtige vanille marshmallow met een koekje onderaan de praline.
.
Allergenen
MELK - SOJA - TARWE
Huisgemaakte pistache praliné aangevuld met een ganache verrijkt met oranjebloesem.
Allergenen
MELK - SOJA - PISTACHE
Volle Advocaat ganache met een koekje van
Café Noir.
Allergenen
MELK - SOJA - TARWE - EI - ALCOHOL
Tropische karamel van mango, passievrucht, limoen en ananas.
Allergenen
MELK - SOJA
Licht zure bergamot karamel.
Allergenen
MELK - SOJA
Mango gelei aangevuld met een frisse passievrucht ganache.
Allergenen
MELK - SOJA
Ganache op basis van mandarijn aangevuld met een koekje met een vleugje kaneel.
Allergenen
MELK - SOJA - TARWE
Zachte baileys karamel.
Allergenen
MELK - SOJA - ALCOHOL
Fruitige frambozen gelei aangevuld met een volle speculaas vulling.
Allergenen
MELK - SOJA - TARWE
Zacht romige hazelnoot praliné met lichte knetter.
Allergenen
MELK - SOJA - HAZELNOOT
Licht zure Citroen ganache aangevuld met een kardemom koekje onderaan de praline.
Allergenen
MELK - SOJA - TARWE
Heerlijke honing karamel met lichte spicy toets.
Allergenen
MELK - SOJA
Maple siroop ganache aangevuld met een bodem van zout spek.
Allergenen
MELK - SOJA - TARWE
Koffie ganache gemaakt met lokale bonen aangevuld met een volle speculaas vulling.
Allergenen
MELK - SOJA - TARWE
We hebben altijd 3 verschillende soorten breekchocolade in de winkel liggen.
De toppings veranderen regelmatig, maar u heeft steeds de keuze tussen de drie basis chocolades;: puur, melk en wit.
We maken onze breekchocolade meestal op een groot formaat en dan wordt er het gewenste gewicht afgebroken en verpakt.
Met de feestdagen durven we eens speciale thema breekchocolade maken. Mogelijks is die dan te koop in een vaste verpakking.
Leen: +32 474 19 16 87
Joppe: +32 496 39 67 60
Adres:
Elle Chocolates DUFFEL,
Stationsstraat 40, 2570 Duffel, Belgium
Adres:
Elle Chocolates ANTWERPEN,
Grote Markt 27, 2000 Antwerpen, Belgium
Maandag | 12u-18u |
Dinsdag | 12u-18u |
Woensdag | 12u-18u |
Donderdag | 12u-18u |
Vrijdag | 12u-18u |
Zaterdag | 10u-18u |
Zondag | 10u-18u |