CHOCOLATERIE

We helpen u graag verder

PRALINES


De reden dat Joppe en Leen met een eigen zaak begonnen zijn, zijn hun signature pralines! Met een variatie aan kleuren en smaken zijn ze hun topproduct!




BREEKCHOCOLADE


Er is toch zo goed als niets leuker dan een stuk chocolade in stukken breken. Met onze breekchocolade kan je jezelf volledig laten gaan!




PRALINES

Het paradepaardje van Elle Chocolates

PURE AMBACHT EN PASSIE IN EEN CHOCOLADE OMHULSEL!


Net zoals al onze creaties die het hele jaar door beschikbaar zijn, gebruiken we ook voor onze pralines enkel de beste chocolade en verse kwaliteitsvolle ingrediënten.


Om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen gebruiken we GEEN bewaarmiddelen, maken we meermaals per week verse pralines. Op een temperatuur tussen 15 en 18°C kan u onze pralines tot 3 weken bewaren. Als u bij uw volgende aankoop uw luxe pralinedoos meebrengt, wordt deze terug voor u gevuld en ontvangt u daarbovenop nog een extra korting! Dit is niet enkel voordelig voor u, maar ook voor het milieu.

SMAKEN EN ALLERGENEN

Peper en Zout

Volle gezouten karamel aangevuld met een koekje verrijkt met zwarte peper. De meest onder- gewaardeerde kruiden.


Allergenen

MELK - SOJA - TARWE


Pompelmoes Limoncello

Licht bittere pompelmoes gelei aangevuld met frisse limoncello ganache.




Allergenen

MELK - SOJA ALCOHOL


Braambes Cheescake

Braambes gelei aangevuld met een cheesecake ganache en een koekje onderaan.



Allergenen

MELK - SOJA - TARWE


Pecan Karamel

Simpele karamel aangevuld met rijke pecan praliné.




Allergenen

MELK - SOJA - PECAN


Mellow Cake

Luchtige vanille marshmallow met een koekje onderaan de praline.


.

Allergenen

MELK - SOJA - TARWE


Pistache Oranjebloesem

Huisgemaakte pistache praliné aangevuld met een ganache verrijkt met oranjebloesem.



Allergenen

MELK - SOJA - PISTACHE


Advocaat Café Noir

Volle Advocaat ganache met een koekje van

Café Noir.




Allergenen

MELK - SOJA - TARWE - EI - ALCOHOL

Tropical

Tropische karamel van mango, passievrucht, limoen en ananas.




Allergenen

MELK - SOJA


Bergamot

Licht zure bergamot karamel.





Allergenen

MELK - SOJA


Passievrucht Mango

Mango gelei aangevuld met een frisse passievrucht ganache.




Allergenen

MELK - SOJA



Mandarijn Kaneel

Ganache op basis van mandarijn aangevuld met een koekje met een vleugje kaneel.



Allergenen

MELK - SOJA - TARWE


Baileys Karamel

Zachte baileys karamel.






Allergenen

MELK - SOJA - ALCOHOL


Speculaas Framboos

Fruitige frambozen gelei aangevuld met een volle speculaas vulling.




Allergenen

MELK - SOJA - TARWE


Praliné

Zacht romige hazelnoot praliné met lichte knetter.





Allergenen

MELK - SOJA - HAZELNOOT


Citroen Kardemon

Licht zure Citroen ganache aangevuld met een kardemom koekje onderaan de praline.



Allergenen

MELK - SOJA - TARWE


Hot Honey

Heerlijke honing karamel met lichte spicy toets.





Allergenen

MELK - SOJA


Maple Bacon

Maple siroop ganache aangevuld met een bodem van zout spek.




Allergenen

MELK - SOJA - TARWE


Speculaas Koffie

Koffie ganache gemaakt met lokale bonen aangevuld met een volle speculaas vulling.



Allergenen

MELK - SOJA - TARWE


ONDEK ONZE

Breekchocolade

We hebben altijd 3 verschillende soorten breekchocolade in de winkel liggen.


De toppings veranderen regelmatig, maar u heeft steeds de keuze tussen de drie basis chocolades;: puur, melk en wit.

We maken onze breekchocolade meestal op een groot formaat en dan wordt er het gewenste gewicht afgebroken en verpakt.


Met de feestdagen durven we eens speciale thema breekchocolade maken. Mogelijks is die dan te koop in een vaste verpakking.