Onze pralines

Deze zijn beschibaar vanaf midden september tot eind april.


Net zoals voor al onze andere creaties gebruiken we ook voor onze pralines enkel de beste chocolade en kwaliteitsvolle ingrediënten. Om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen gebruiken we GEEN bewaarstoffen en maken we wekelijks verse pralines.


Op een temperatuur tussen 12 en 16°C kan u onze pralines tot 2 weken bewaren.


Als u bij uw volgende aankoop uw luxe pralinedoos meebrengt, wordt deze terug voor u gevuld en ontvangt u daarbovenop nog een extra korting! 

Dit is niet enkel voordelig voor u, maar ook voor het milieu.

Ons assortiment

Dit is een melkchocolade praline met een confit van abrikoos en een zachte honing ganache. De honing die we hiervoor gebruiken is een lokaal Terhaagen's product.


Allergenen: Lactose - Soja

Apfelstrudel

Dit is een praline van pure chocolade die een bodem van feuilletine, een rozijntje, een appelconfit en een laagje kruidige melkchocolade ganache bevat.

Allergenen: Lactose - Soja - Gluten  - Noten

Honing-Abrikoos

Deze exotische praline van witte chocolade is gevuld met een confit van ananas en koko's ganache.


Allergenen: Lactose - Soja - Noten

Cassis-Framboos

Dit is een fruitige praline van witte chocolade met een frambozen confit en cassis ganache.

Allergenen: Lactose - Soja

Koko's-Ananas

Baileys crunch

Allergenen: Lactose - Soja - Noten - Gluten

Een melkchocolade praline met zachte karamel van Baileys en feuilletine bodem. Een klassieker in een modern jasje.

Bevat alcohol

Deze creatie van witte chocolade bevat een smeuige pistache ganache en een framboze confit.


Allergenen: Lactose - Soja - Noten

Pistache-Framboos

Deze romige roomkaas vulling met een kruidige pompoen ganache zit in een jasje van melkchocolade.

Allergenen: Lactose - Soja

Aardbei-Champagne

Voor de bubbel liefhebbers hebben we een praline van pure chocolade met champagne ganache en aardbei confit gecreeërd.

Bevat alcohol

Allergenen: Lactose - Soja

Pompoen-Roomkaas

Kers-Vanille

Allergenen: Lactose - Soja

Een fluweel zachte vanille ganache met een confit van kers in een omhulsel van pure chocolade. Klasiek en lekker!

Passie-Mango

Allergenen: Lactose - Soja

We hebben onze passie in deze praline van melkchocolade met passie ganache en mango confit gelegd.

Een specialeke... een pure chocolade praline met kalamansi ganache (dit is een kruising van een mandarijn en chinese kumquat) en een huisgemaakte praliné van pinda's.

Allergenen: Lactose - Soja - Noten - Pinda

Sinaas-Cointreau

Deze praline van pure chocolade beva een sinaas ganache met een scheutje cointreau en een krokante bodem van feuilletine.

Bevat alcohol

Allergenen: Lactose - Soja - Gluten -  Noten

Kalamansi-Pinda

Spetterende melkchocolade praline met huisgemaakte amandelpraliné en knettersuiker.

Allergenen: Lactose - Soja - Noten

Advocaat

Een witte chocolade praline met een heerlijke advocaat vulling. Een echte klassieker in onze ogen! Heerlijk bij een tasje koffie.

Bevat alcohol.

Allergenen: Lactose - Soja - Ei

Limoen-Munt

Om de iets zuurdere smaak uit te balanceren is deze praline van pure chocolade voorzien van een confit van limoen geinfuseerd met munt en pure chocolade ganache.

Allergenen: Lactose - Soja

Amandel pop

Limoncello

Allergenen: Lactose - Soja

Ciao Bella... een witte chocolade ganache met limoncello in een jasje van witte chocolade is ideaal om uw avond mee af te sluiten.

Bevat alcohol.

Deze praline van witte chocolade bevat een amandelkoekje met daarbovenop een vanille guimauve en een citroen confit.

Allergenen: Lactose - Soja - Gluten

Speculaas-Tiramisu

Voor de zoetebekken een romige tiramisu vulling met een toets van koffie en een krokante laag in speculaas in een omhulsel van melkchocolade.

Bevat alcohol.

Allergenen: Lactose - Soja - Ei - Noten - Gluten

Citroentaartje